Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

lördag 21 maj 2011

Pics!

Ok, ni får ha överséende med den dåliga bildkvalitén. Iphone är ju som den är liksom. Mitt öga är fortfarande lite rött efter limmet. Men hallåå!!! Jag e fan osminkad! Inte många som sett det.
Och att jag visar det på bloggen! What can I say? Att jag är nöjd såklart!
Tycker att det är mycket snyggare i verkligheten än på bilderna faktiskt. Men iphone har ju som sagt inte världens bästa kamera.

Nu blir det "flickan som lekte med elden". Såg "män som hatar kvinnor" igår. Har ju naturligtvis sett alla tre filmerna innan men ettan är ju brutalt bra!

Nu sätter jag mig osminkad i soffan bredvid min man, och känner mig snygg. Här ska blinkas ;-)

Så jävla nöjd!

Tack Linnéa för den Underbara fransförlängningen! Är jättenöjd! När jag var klar tittade jag mig i spegeln och såg jättesnygg ut! Sen gick det upp för mig att jag var helt osminkad! Har aldrig känt mig det minsta bekväm i att vara osminkad. Framförallt inte som mörkhårig. Färgade ögonbrynen imorse samtidigt som jag färgade håret så det va ju liksom så jag såg ut. Shiiit tänkte jag! Kommer jag alltså se ut såhär när jag vaknar på mornarna? Helt amazing! Och vad tid man sparar på morgonen när man slipper mascaran. Man kan förstärka med mascara längst ut på fransen fö ännu mer effekt.

Kan verkligen rekommendera en fransförlängning! Nu har jag inte ens haft det en dag så vet ju inte hur det kommer se ut om en vecka. Men hittills är jag jättenöjd! Det ser jättenaturligt ut. Lööööve it.

Fick ingen jättebra bild direkt efteråt, var ganska stressad men ska se om jag kan få en ordentlig bild imon. Ögat är alltså helt osminkat på denna bilden.

Men som sagt. Lööööve it!
Framförallt att jag kommer att vakna snygg imorgon ;-)

Välkommen helg!

Idag har vi planer minsann! Först fransförlängning för min del! Sen kalas för bästa svärmor som fyller år.

Freja envisas åter igen med att vakna supertidigt. 05.25 gick jag upp. Då hade jag provat alla knep jag kan för att få henne att somna om. Sen la vi oss vid kvart över sex och sov till sju. Aldrig haft problem med detta tidigare? Börjar fundera på om hon sover för mycket på dagen? Det är ju svårt att hänga med ibland i utvecklingen.

Sen är det tydligen ganska vanligt att barn sover sämre när dom precis lärt sig gå. Lägg på slemhosta, rinnande näsa och tandsprickning på det också.
Dom har det inte lätt dom små liven! Hahaha! Där var jag klyschig! (konstigt ord)