Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

torsdag 26 maj 2011

Noas Ark

Vi har varit på Noas Ark hela förmiddagen med Pia och hennes Elna. Projekt ett var ju att montera en bilstol i baksätet på Pias bil. Lite dumt att ta två bilar till Onsala. Pia slängde fram extrastolen från källaren under tiden som jag skulle hålla koll på två småkorvar med spring i benen, utomhus! Hahaha! Fan för o ha tvillingar alltså. Dom är lika gamla Freja och Elna.

Jag kan verkligen rekommendera Noas Ark. Det är himmelriket för barn i förskoleåldern. Man kan rida på hästar och åsnor, klappa och mata djuren. Sen var det sångstund runt grillen. Massa bra ställen för pick-nick och det fanns flera stycken tända grillar. Freja var helt extas! Hon älskar ju djur. Det värmer så i hjärtat att se sitt barn springa omkring och skratta och ha så roligt. Hon var bebis nyss och nu springer hon omkring och klappar kaniner oxh jagar katter. Det ger så mycket glädje att se henne glad! Min älsklingskorv!!

Vi kom ju på att Pia hade en oanvänd tvillingvagn.(barn nummer två på ingång). Var ju perfekt läge att använda den. Dom va så söta där dom satt bredvid varandra och tittade och pekade på djuren.

Utflykt!

Idag ska vi på utflykt.
Ska bli mycket spännande. Jag håller destinationen hemlig tillsvidare. Men det har något med djur att göra, såklart. Freja älskar ju djur i alla dess former.

Får återkomma om detta.
Ha en bra dag!