Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

onsdag 20 april 2011

Yes!

Äntligen har nya avsnittet av One Tree Hill kommit! Ååh vad jag har längtat. Men innan jag slänger mig på datorn ska jag kolla klart finalen av Sveriges Mästerkock! Grymt att det är två unga tjejer från Göteborgstrakten i final.

Heja Jennie!



Shopping

Den första klänningen ÄLSKAR jag! Perfekt för kalas, sommapartyn eller liknande. En riktigt Marilyn Monroe klänning. Från indiska.

Nummer två är från hm! Ååh vad jag längtat efter att få ha långklänning på mig. Den här var jättefin på. Så bekvämt. De kom ju förra året men hittade aldrig någon jag gillade.

Trean är en vanlig, alldaglig långärmad klänning/tunika från hm.

Sen fick Freja ett par nya jeansleggings och två par tights och ett enkelt linne. Allt från hm.













Vad är grejen? Är du fem år eller?

Såg precis en "kvinna" i 45 års ålder som hade en ryggsäck som var fullknökad med nyckelringar föreställande smångosedjur.

Ni vet såna som man får i Happy Mealet på McDonalds ibland. Hon hade säkert tio stycken på ryggsäcken. Vad är grejen med det? Ok om det hade varit en åttaåring eller liknande men en kvinna i 45 års åldern?!

Ungefär lika upphetsande som personer i vuxen ålder som skriver kjam, kjamiz eller pözz.





Bilder från Google.

Nya Frölunda Torg

Yes då har jag varit o spanat in nya Frölunda torg. Södra delen hade invigning idag och det var kalas! Sjukt mycket folk och lite nya butiker. Nästan alla butiker hade öppningserbjudanden, även dom gamla. Blev en del fynd som jag ska visa senare.

Nu har vi stannat till på McDonalds Kållered för en fika med Frida och ska snart bege oss hemåt. Freja träffade en jättesnäll schäferhund som hon klappade på och faschinerades av. Sötis!





Bra natt

Utvilad. Sov ostört hela natten och är redo för vad dagen har att erbjuda. Tyvärr har Freja smittat mig med sin förkylning men det är inte så farligt. Freja är snorig as hell så får bli en någorlunda lugn dag iallafall. Öppna förskolan kan vi ju stryka. Hostan är borta iallafall och det är ju skönt.

Funderar på en tur till Frölunda torg. Nyinvigning idag så det är säkert massa grymma öppningserbjudanden i dom nyöppnade butikerna.

Får se vad vi hittar på.