Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

måndag 16 maj 2011

Bestämd!

Freja vet vad hon vill ha i affären!

Med chokladkaka i ena handen och bilar i andra handen.

Var tvungen att köpa chokladen för hon vägrade släppa. Blev skitarg när vi skulle betala den. Hahaha! Hon vill bara hålla den. Choklad kan hon drömma om..den går till mamma. Mohahaha!

Success!!

Övning ger färdighet! Nu vill Freja även traska omkring utomhus. Väldigt skönt tycker jag. För än så länge går det inte fort. Så jag slipper jaga.

Allt gick bra på BVC. Freja lekte i väntrummet och var helt exalterad över alla nya leksaker. Hon följer vikt och längdkurvan perfekt och väger nu stadiga 12,5 kg! Sköterskan var även mycket imponerad över Frejas språkkunskaper :)

Nu, lunch!

Fake it!

Har köpt en ny "löshårs-tofs" för vardagsbruk. Har en sedan en innan. En lockig som bara gör knuten lite fylligare. Denna är rak med lite fall och gör tofsen både längre och fylligare. jag har ju inte så mycket eget hår att skryta med därför kör jag nästan alltid med någon form av löshår förutom när jag jobbar. När det är extensions kör jag alltid med äkta hår. Dessa tofsarna är bara syntet/B-hår ;-) dom är från glitter så förväntar mig inte underverk men dom fyller absolut sin funktion för vardagsbruk.

I'm back.

Blev visst en liten bloggpaus i helgen.
Är omotiverad på helgerna att blogga, trots massa potentiella ämnen med både Eurovision, visning och hockey VM final. Vill ta vara på familjetiden vinkar alla tre tillsammans och då prioriteras bloggen bort.

Till visningen, det var fint. Men inte 2 miljoner fint. Tyvärr. Både köket och badrummet var alldeles för små för min smak. Snålt om förvaring köket, knarrande golv och framförallt litet badrum. Mindre än det vi har idag. Dessutom vill jag gärna ha två badrum.
Så vi släpper den. Ska följa budgivningen iallafall så ska bli intressant att se vad den slutar på. Utgångspriset är 1 975000. Den var väldigt eftertraktad enligt mäklaren. 30-40 st hade vart på visningarna. Behöver ju absolut inte betyda att det är många som är med och budar.
Vi fortsätter kolla runt.


Och hallåå!! Saade trea! Helt fantastiskt! Vi ledde ju faktiskt halva röstningen. Och hörde ni förresten att Saade vann semifinalen. Jag undrar fortfarande hur Italien, sämsta låten av alla, kunde komma tvåa?! Maffian ha garanterat mutat och mordhotat och annat sånt som maffian gör. Tror ni inte? ;-)

tycker fortfarande det är lite dåligt att hälften av rösterna består av juryröster. En jury på fem personer i varje land. Blir väldigt mycket politik i det hela. Vilket land som helst kan ju heller inte fixa en eurovision final med allt vad det innebär. Lite bullshit ligger det nog i röstningen.