Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

tisdag 12 april 2011

Kvalitéts tid!

Freja har lagt sig för natten. Vilket betyder lite quality time för mig själv. 
Mattias åkte ju igår eftermiddag till Stockholm för jobb och kommer hem på torsdag kväll.
Kvällen kommer nog mest bestå av slösurf och MASSOR av ljudbok.

Lyssnade en timma igår innan läggdags och sov otroligt skönt. 9 timmar kan jag skryta med.
Boken är väldigt bra också så det är svårt att slita sig.
Däremot tycker jag det är svårt att veta vad man ska göra förutom att lyssna. Känns konstigt att bara ligga i soffan och glo ut i ingenstans. Vet att många lyssnar t.ex. på bussen men åker ju aldrig bus och om jag gör det har jag Freja med mig. Känns nästan som att det krävs 100 % koncentration för att hänga med i en ljudbok.

Vet att jag sagt det förut men boken jag lyssnar på är sista Twilight boken. "Så länge vi båda andas"

Glömde

Jo, förresten! Glömde ju säga att vi i söndags öppnade vårt nya kaffepaket! ZOEGAs intenzo!
Jo, det är jättegott!! Gillar du gevalia gillar du det här. Det här känns lite lyxigare än gamla tråkiga gevalia.



Söndagens kickoff

Jag har ju inte berättat om söndagens kickoff jag var på. Hela grejjen var jättelyckad. Började med möte, vidare till gökboet för femkamp. Har alltid velat göra femkamp där då det är sjukt roliga grenar.

Vi körde sumobrottning i dräkter. Många skratt! Kände sig som fetare än fetast med typ 100 kilos övervikt. Jättekul var det. Bullriding gjorde vi också. Sjukt svårt men jättekul! Lyckades vid andra försöket vara kvar ca 50 sekunder. Yxkastning och springa med en bungylina i ryggen för att nå fram längre än sin motståndare. Vi gjorde även en klassiska gladiatorgrenen. Med varsin slåsak skulle man stå på en plattform och försöka få ner motståndaren. Självklart vann jag! Vad annars? ;-) jättekul! Har sån sjuuuk träningsvärk i ljumskarna och lite andra ställen. Många av grenarna var riktigt jobbiga.

Efter gökboet var det iallafall middag. Hemlagat! Inte dåligt att fixa det till 40 pers. Kvällen tog slut vid ca halv tolv för mig. Lagom.

Hade en jättekul kväll och kul att samlas alla fem restaurangerna. Jag har ju nu jobbat på tre av dom så kände ju dom flesta.

Bju'r på två bilder på mig och Frida från kvällen.





Sooovmorgon!

Jag och Frida hade bestämt frukostdate på mcDonalds Frölunda idag. Vaknar av ett sms kl 9! Inte ett ljud av Freja på hela natten eller morgonen! Hon sov fortfarande som en stock! Jag hade alltså försovit mig! Upp som en stressad dåre, slängde på smink och kläder och fick alltså gå in och väcka Freja kvart över nio! Helt otroligt!! Jag har det FÖR bra!

Bu har vi iallafall avklarat frukost som vi fick ringa och beställa ifall vi inte skulle hinna. En minut öve tio kom vi. Mätta och belåtna alla tre.

Sen får vi se vad denna regniga dag har att erbjuda