Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

onsdag 4 maj 2011

Vem slog mig?

Varför i helvette gör det så ont i mina knän när jag kryper på golvet med freja? Varför gör det så djävulskt ont när freja sitter på mitt knä? Jag tittar på mina knän och undrar vem det är som har misshandlat mig!? Inte är väl Freja så stark att hon kan sparka mig eller nypa mig så hårt? Kanske har hon bitit mig när jag sovit? Kastat en leksak? Gjort fälleben och har ramlat i sömnen? Attackerat mig när jag inte märkt det på något sätt?



Nä just det. Dessa arbetsskador glömmer man lätt bort. Jag är klumpeduns nummer ett och förvandlas väldigt lätt till ett enda stort blåmärke. Iallafall under höfterna.

En gång var det så illa att "tjejdoktorn" frågade om min kille var snäll mot mig. HAHAHA! Jodå! Däremot är allt i höft, ben, låt och smalbenshöjd på jobbet inte så snälla mot mig.
FAN OCK!! Det är ju klänningsäsong då jag börjar jobba heltid. Kanske måste byta jobb och låta fåfängan ta över.

Håll tummarna!

Vi har hittat ett radhus/bostadsrätt som vi ska kolla på nästa söndag. Det är tre sovrum plus inredd källarvåning med stort allrum. Insynsskyddad altan och liten trädgård. Perfekt för oss. Vet att man inte ska ha för höga förväntningar men svårt att låta bli. Så nu hoppas vi på att vi gillar det. Att de är lika bra som det ser ut.
Också hoppas vi på att det bara är vi som är intresserade så vi slipper budgivning och sånt trams. Piece of cake! Right?!

Säger inte mer än så. Men det är spännande när vi äntligen hittat något i rätt område och i rätt prisklass. Men.. Vi får helt enkelt vänta till efter visningen för o se om vi vill ha det. Sen kan bi börja snacka!

Svettigt!

Nää fan nu är jag för dålig alltså. Hittar inga tillfällen till att blogga. Sen när jag väl gör det, kommer det annat emellan.
Ska försöka skärpa mig.

Idag tog vi cykeln uppför backarna till öppna förskolan. Mindre risk att hon somnar på hemvägen. Det är ju typ bara nedför hemåt. Men jag var helt svettig när jag kom fram. Fick leda cykeln två ggr. Blir inte direkt lättare men en klump därbak. Men Freja älskar att cykla. Hon satt där bak och sjöng.

Trots att det bara tar typ 7 minuter att cykla hem, tror ni inte ungen somnar? Ååh det ser så hemskt ut med sovande barn i cykelsitsar med huvudet (med stor hjälm på) hängandes framåt. Hon hann väl bara sova i typ 3 minuter så hon fick välling och vi somnade båda två hemma sen. Och hon drog till med 2,5 timmar!!!!! Hon sover vanligtvis MAX 1,5 timma på dagen. Kanske välbehövligt efter all lek på öppna förskolan.