Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

söndag 1 maj 2011

Jakt!

Dåligt med bloggande idag av den enkla anledningen att jag varit upptagen. Blev jättesent igår kväll. Kom väl inte i säng för än närmare halv fyra. Hade en lugn valborg hemma med lite öl och rödvin för oss själva. Valborg är amatörernas afton. Jag bestämde att det var min tur att få sovmorgon så gick upp vid halv elva. Sedan iväg till Biltema för att köpa följande.


  • cykelsits
  • hjälm till Freja
  • Ringklocka
  • Pump
  • Lås
Kom hem med allt på listan utom det viktigaste. Cykelsisten var slut! Så jävla typiskt. Jag hade byggt upp värsta förväntningarna på hur jag och Freja ska cykla omkring och bara njuta, ut på picknik i det gröna, bara cykla en massa alltså. Guuuuud vad vi skulle cykla. Freja med sin söta rosa lilla hjälm. 
Men NAJJ den var alltså slut. Hem för att lämna av Man och barn och sen vidare på egen jakt efter cykelsits. Till JULA. EN KVAR! Men den saknade remmar för fötterna och instruktioner för hur man satte fast den. Fick in nya imorgon.

Jag vill ha den NU NU NU NU NUUUUUU, tänkte jag inombords som ett litet barn. Så sket i det och gick vidare till babyproffsen, stadium, team sportia, Maxi, barnens hus...gick mig svettig och blev förbannad över priserna på alla LYXstolarna dom hade. Tillsut fick jag acceptera att jag får snällt vänta till imorgon tills dom fått in nya på Jula. 

Sen kommer räddningen! Min brors flickvän Martina säger att hon har en liggandes i förådet som hon hade till sin son så den kan jag ju få låna. Min dag är räddad! Tack så myket Martina! Nu är den monterad och redo för äventyr. Tyvärr åkte den på efter Frejas sänggång så får prova imorgon förmiddag eller på tisdag eftersom jag ska jobba hela dagen imorgon. 

ni får en bild på min mästarcykel imorgon! 
Kanske..
om jag hinner...
om jag kommer ihåg det...
Vi får se...

Gokväll!

Lika som bär?



Är vi lika eller? Den nedre bilden är jag på min ettårsdag! Tycker mig se mer och mer av mig själv i Freja!