Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

söndag 10 april 2011

Kickoff

Nu ska jag iväg på kickoff med jobbet! Möte, gökboet med femkamp och avslutar med middag. Ska bli sweet! Heppåre!!




Vi har råttor!

Behöver jag vara orolig? Denna lappen ja värden satt upp i svalen. Ser jag någon med fågelmat på balkongen då jävlar! Fåglarna kan la hitta sin egen mat? Vad ska dom annars göra hela dagarna? Synd att ta ifrån dom deras enda syssla.



Morgonpromenad

Hela familjen gav sig ut på en lite morgonpromenad bland dom kvittrande fåglarna. Solsken och 10 grader. Perfekt start på söndagen trots att min sovmorgon inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Kom inte i säng förän två igår och Freja fick för sig att vakna halv sju och inte alls vara på bra humör. Good luck att somna om gott. Vi tog slutsatsen att hon nog är trött eftersom hon vaknade så tidigt.

Vid nio går jag också upp och bestämmer mig för att joina min familj på promenaden, behöver ju ändå röra på mig och kunde knappast somna om. På med dom största solbrillorna, fyllde på kaffetermosen på max och ut.

Freja somnade efter ett tag och nu har vi slagit oss ner på en bänk utanför lägenheten för att Inte behöva väcka Sleeping Beauty.
Sen väntas familjefrukost.

God morgon världen!






Kaffetermosen kommer från Åhléns! Man kan sätta in sina egna bilder och göra den personlig. Det är jag och Mattias på ena sidan, bild från när vi var på greenday på uppehöll somras. På andra sidan är det en bild på Freja. Tröttnar man kan man bara byta ut bilderna. Mattias fick muggen i fars dag present. Om den håller värmen? Haha, inte direkt. Men den är fin!