Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

fredag 15 april 2011

Aah suck!

Fixade så mamma skulle passa Freja när jag skulle till optikern. När jag kommer dit, gissa vad dom säger?!

- Nää det var igår!

Men vaa? Jag va ju verkligen här igår vid tre men drog fem i för jag hade kollat fel i min kalender. Kunde dom inte ringt igår och sagt att jag hade tid. Man ringer väl sina kunder när dom har en tid men inte dykt upp?

- ah fast det var ju tur i oturen för vi hade ändå beställt fel linser så vi har inte dina linser iallafall!

Ahhaa? Vad skulle jag gjort här igår då? Åh vad trött jag blir. Så oproffsigt av synoptik. Nu får jag vänta ända till efter påsk på en ny tid. Fick avboka mina planer idag pga tiden hos dom. Jag bara undrar, om jag hade kommit på min ordinarie tid jag hade igår, vad hade jag gjort där då?



Believe

Cher - Believe spelas på mix megapol. Åh vad nostalgisk kg blev nu. Fan vad populär den låten var back in the days.



Nu är det helg

Käkade middag igår hos Mattias föräldrar innan jag plockade hem Freja. Lagar nästan aldrig mat dom dagarna Mattias är borta. Gör det bekvämt för mig. Rester eller hos andra. Skönt är det.

Men hem kom han igår iallafall så nu är ordningen återställd och familjen är glad.

Det var ju inte igår jag skulle till optikern utan idag. Hade kollat fel. Jag som hade barnvakt o allt igår. Går nog att lösa idag också. Kanske inte det smidigaste att ta med Freja dit.

Morgonkaffet är intaget så nu får vi se vad denna förmiddagen har att erbjuda.

Trevlig helg!