Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

fredag 22 april 2011

Bra dag!

Har varit en kanonbra dag. Jag och Frida, (och Freja såklart) var i slottskogen på dan. Satte oss på en filt i azaleadalen och chillade. Freja fick lite picnik och jag och Frida njöt av solen. Det märks att det varit sommarväder idag för jag har fått jättemycket färg. Nästan lite brända axlar. Lägger sig till imon.





Kollade även in pingvinerna. Dom är för balla alltså. Riktiga showare!



Sen blev det lunch och en kall på villa Belparc. KNÖÖÖÖKAT med folk och typ en mil lång kö till att beställa. Satt där och njöt med min lättöl. Jag körde.

Efter det åkte vi, inte Frida, hem till Mattias föräldrar på lite grill mm. Riktigt gött! Första grillningen för i år. Eftersom vi inte har uteplats längre blir det alltmer sällsynt med sånt.

MYCKET bra dag! Kan inte sluta tjöta om vädret men det är helt sjukt! Kunde lika gärna vara juni, juli.

Freja fick ett påskägg av farmor och farfar innehållande en jättefin tunika och två par strumpor och vi fick en kruka med gräslök att ha på balkongen. Tack!





Det blev en lång dag för Freja. Hon har nog aldrig vart uppe såhär sent. La in en extra nap mellan 17.45 och 18.30 så hon orkade vara uppe länge. Nu la vi henne för natten. Hon är grym våran lilla tjej! Imorgon ska hon få hälsa på morfar i Falkenberg. Ser jag fram emot!

Så, nu landar jag i soffan och ska snart ta mig en dusch. Fötterna är sådär rena efter en heldag i öppna sandaler.

Glad påsk!

Ut i det underbara!

Ska bli sommarväder idag också. Kan faktiskt inte sluta prata om det, än mindre älska det! Måste ut!
Ska ut! Snart. Långklänningen är på och ska invigas! Vilken underbar påskhelg! Självklart åt vi ägg till frukost!



Det gäller att lyxa till det

Även en vanlig fredags/söndagsfrukost kan bli lite roligare.