Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

tisdag 3 maj 2011

Årets skratt!

ansiktsutryck: galen

Jag kommer ut i vardagsrummet efter att ha tittat på fyra bröllop i sovrummet. Då sitter Mattias och asgarvar. Han har köpt ett nytt tv-spel och håller på att göra en gubbe. Valen är oändliga i form av ansiktsuttryck, hur han ska se ut när han blir arg, om någon provocerar honom, gångstil mm. Detta gav mig årets garv! Alla har kanske inte samma humor som jag och ser inte lika kul ut på stillbilder. Men ni (killar framförallt) som har detta spelet, visst fan är det skitkul! Hahahaha.




ansiktsuttryck: vansinnig
ansiksuttryck: DRYG
Rädd
berusad
Gångstil: pimpstil


Freja är en matare!

Freja är en äkta "giver". Hon är väldigt generös och ska alltid dela med sig av allt. Och då menar jag ALLT! Även en halväten riskaka som är full av dräggel och andra äckliga saker. Vi brukar börja morgonen i hennes rum där hon glatt ska plocka ur leksakerna ur backarna en och en och sedan ge dom till mig.

"titta titta" säger hon medan hos sträcker fram handen med leksaken.

"tack tack" svarat jag då artigt.
Sedan håller vi på så i ungefär 1867543 st leksaker tills jag slutligen är begravd i saker hon gett mig. Vart fan ska jag göra av alla sakerna hon ger mig? Har inte hjärta att lägga ifrån mig dom.

När vi äter är det likadant. Nu senast när vi åt kycklingsallad för fem minuter sedan. Smakar hon på kycklingen, sträcker fram handen och matar mig. Artig som jag är äter jag kycklingen. Sedan tar hon nästa bit, och nästa, och nästa. Så håller vi på..
Nu är jag mätt.

Idag gav hon tillochmed optikern på synoptik ett halvätet mariekex. Hon log sitt bredaste smajl och sträckte glatt fram handen för att mata henne. Optiken tackade artigt nej. Att hon kan med?!

Ungar...

Premiär!

Jag och Freja tog vår jungfrufärd igår morse. På cykeln alltså. Hon gillade det. När hon inte säger nåt tolkar jag det som att hon gillar det. Hade hon inte gillat det hade jag garanterat fått höra det. Så nu har vi ett annat alternativ till bil, gång och buss. Känns bra.

Kolla in hennes söta hjälm.

Jag hittade!

Jag har hittat celsius. Finns på Life hälsokost för er som är på jakt. 25 spänn styck. Lite saftigt kan jag väl tycka så hoppas att dom är bra. Köpte en av varje smak. Dom hade inte cola, tror att den ska finnas i cola också.

Skitdålig uppdatering av mig , jag vet. Jobbade 11-20 igår och var djävulskt trött när jag kom hem plus att jag typ var handikappad efter att ha ramlat på jobbet och skadat knäna. Idag är det bara bulor och blåmärken dock.