Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

tisdag 22 mars 2011

Talking Gina


Frejas absoluta favorit! Haha tycker själv att den är jätterolig. Funkar alltid som muta när hon är ledsen eller grinig. Freja klappar den så kommer det hjärtan från den och så säger den Mmmm... Haha! Frejas favorit är dock att slå den på huvudet så den åker fram och tillbaka! Hahah! Hon har nästan dödat den. Inget liv kvar knappt. Gratis i app-store! Rolig grej! Jävligt mäktigt att hon fattar hur man ska göra! Som sagt, GENI!

Landat

Jag överlevde denna dagen! Nu har jag lagt Freja och jag har lagt mig i soffan med täcke för att kolla på Biggest Loser. En rutin jag har varje kväll efter jag lagt lillan. Idag får man ju se hur det gått för alla deltgarna. Spännande! Men efter programmet tänker jag däcka här i soffan! Jag känner mig helt mörbultad! Magsjuka är inte att leka med! Får la se det som viktnedgång för min egen del så kommer något positivt ur det.







Bob och Jillian tränar australienska biggest loser också! Oväntat faktiskt!

Nu, NADA!

Helvette!!!

Jag och Freja är magsjuka! Helvette! Och Mattias är i Tyskland! Skiiiiiiiiit! Jag vill gräva ner mig nånstans och bara bli omhändertagen! Nä just det, jag hade ju ett barn som var sjukt också!