Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

lördag 2 april 2011

Mascaradjungeln

Jag är en mascaraknarkare!

 Hade jag fått välja en produkt att använda resten av mitt liv hade det utan tvekan varit mascara. Det kan inte var vilken som helst heller. Jag är ganska kräsen! Men jag är ju ett dumhövve som går på alla reklamer också, i hopp om att gräset är grönare på andra sidan. När jag började använda mascara regelbundet, typ i femman köpte jag alltid en och samma. Mamma hade sminkat mig med hennes och när jag sedan skulle köpa min egna så köpte jag ju såklart den som hon hade. Jag tyckte att den var bra och hade inte råd att chansa.  Herreguud tänk om den man chansade på var dålig!?

 Den jag började med var Max Factor 2000 calorie, dramatic look. Jag hade den i flera år men slutade använda den efter ett tag eftersom jag trodde att det var mascarans fel att mina ögon började rinna när det blåste utomhus, det behövde inte ens blåsa, ja nåt var det iallafall. Så jag bytte. Sen dess har jag provat de flesta på markanden. Men de senaste året har jag hittat en annan favorit. Masterpiece Max, också från Max factor.  Den har jag använt i typ 4 år. Har alltid fallit tillbaka till den eftersom jag blivit besviken på alla andra jag provat. 

Jag provar såfort det kommer en ny typ, nu har jag ju råd att chansa. Det är inte sån big deal om jag lägger 150 spänn på en mascara som jag inte tycker om, då ger jag bort den eller har som reserv. Jag har ju till och med börjat fråga personalen på kicks om den bästa men kan ju inte veta vad som är bäst för mig det är ju olika på olika ögonfransar.

Men vet ni vad? Igår köpte jag min gamla favorit, mest för att den var billig, typ 89 spänn på HM. Hade inte några större förväntningar på den när jag drog på mig den imorse. Men fan vad den är bra! Det är den bästa! Jag förstår varför jag höll fast vid den så många år. Det var ändå många år sedan jag hade den sist. Men från och med nu ska jag vara trogen. Det är den som gäller! Max Factor 2000 calorie. Och masterpiece max. 

Jag lover er kära mascaror att jag ska vara er trogen tills döden skiljer oss åt. 
Varför köpa grisen i säcken?

Här är ett lite urval av alla mascaror jag provat genom åren...
den är bra, men för stor borste för min smak


också bra men lite jobbigt att hålla på med två, Gillade inte borsten heller
för stor borste och har för mig att den klumpade ganska lät också. Jag kör många lager
Aaaaah min favorit! Dig kommer alltid att vara nummer ett!
Denna lurade en från kicks på mig. Eller, jag bad ju om råd och jag chansade. Inte alls bra. inte det resultatet jag ville ha. har den nu men den åker snart nu när jag hittat tillbaka till min love. 
Här är den! Billigast OCH bäst! kan ju köpa mig en livsförbrukning, skulle öndå inte ångra mig. Möjligtvis tröttna och bli sugen på spänningen hos en ny. Hahaha, this is the shit!
What was this? Sämsta borsten ever! en liten kam? Plus att det är en tvådelad! Inte för mig. 
Denna fick jag av mamma i julas. Den är skitbra och sitter som berget. Kanske var en vattenfast jag fick av henne för man får gnugga som fan för att få bort den. Sen sätter den sig i handfatet som klister. Kommer kanske användas i sommar. Man kan fan överleva en tsunami med den. Too soon?
Största besvikelsen ever! Falsies my ass!
KLEN!

Yepp, jag orkade tydligen skriva om det. Hoppas ni uppskattade det annars har jag kastat bort en halvtimma av min dyrbara tid. Hehe...

Macaradjungeln!

HELLVETTE! Fan jag trodde man kunde lite på blogger, den brukar ju spara allt så fort man trycker på enter. men nu försvann hela jävla inlägget. Hade hållt på med det skitlänge. SKIT! Får se om jag orkar skriva om det någon gång. Handlade om mascaror och min relation till dom o bla bla bla...Aja, skitsamma. Den som lever får se om jag gör om det. 

Musik

Mattias kollar på Milan - Inter och jag chillar med lite musik.

Bästa just nu...ikväll. Många av låtarna är ju ganska gamla men mäktiga för det.

Adele – Rolling In The Deep
Jennifer Lopez – On The Floor
Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag
Serj Tankian – Empty Walls - Live Album Version
Slipknot – Snuff
Loreen – My Heart Is Refusing Me
Take That – The Flood
The Ark – Calleth You, Cometh I
Darin – Microphone
Flogging Molly – Drunken Lullabies

Som ni märker har jag ganska blandad musikstil. Allt från Pérez till Slipknot. Det är Mattias som fått mig att lyssna på tung rock. har alltid varit en radiotjej. på gymnasiet skulle jag aldrig kunna tänka mig att åka på festival. Kände mig lite för "fin" för det. Alltså för "tjejig" typ. Skit under naglarna, inte duscha och allt det där. Juni 2005 träffade jag Mattias. Någon vecka efter studenten.
Juni 2007 Var vi på Hultsfred tillsammans. Haha, man ska aldrig säga aldrig. Det var något av det roligaste jag gjort. Det året var det några riktigt mäktiga bokningar. Ozzy, 50 cent, Flogging Molly, Velvet Revolver, Pet Shop Boys, Evanescense, korn, The Ark, marit bergman m.fl.  Konserten med The Ark var det bästa jag sett i hela mitt liv. Blir till att se dom på "where the action is" i juni. Måste! Dom lägger ju av efter denna turnén.

Vi var även på west coast riot 2008. Punkfestivalen i Göteborg. Jävligt mäktigt med band som Flogging Molly, (BÄSTA) Millencollin, NOFX, Bad religion m.fl.

NU, några år mognare och 6 år efter studenten älskar jag festival. Eller det är mest känslan jag är ute efter. Öl i solskenet med grym musik och grymt umgänge. Musik är nästan alltid bäst live!

Japp, nu vet ni det.

Heepåre!

Dålig uppdatering idag, jag vet. Men lördagar är ju familjedag.
Vi har varit på netonet och äntligen skaffat oss en ny fjärrkontroll till tv:n. Freja har ju typ pajat den andra. Sjukt dålig är den iallafall och det finns typ inget mer irriterande än elektronik som inte fungerar. Vi köpte fjärrkontroll, batterier och hörlurar som jag ska ha när jag tränar. Dom andra original lurarna till iphonen hoppar ju ur såfort man svettas lite.

I vilket fall som helst så lyckades vi glömma grejjerna på bandet. Som tur var hann vi bara till McD stigs center innan vi kom på det.

Nu lagas det middag här i hushållet. Moussaka står på menyn! Mumma...

Jo förresten. Mattias vill se paranormal activity 2 ikväll. Vågar jag det? Jag ha sagt att isåfall MåSTE han lägga sig samtidigt som mig. Och ta min rädsla på allvar. Jag var fan rädd sist alltså.

Ha en bra kväll! Återkommer ang. Filmen.


Fel av triumfglass

Läser dagens gp och kommer till glasstestet på grafitti sidorna i del 3. Där testar barn årets glassnyheter. Star wars glassen är en av nyheterna hos triumf glass. Och beskrivs som "små och stora pojkars favorit". Sedan är det en tjej som skrivit en krönika om just detta. En mycket bra sådan. Du hittar den här

pojkarnas favorit?


Jag håller med henne. Erik 8 år som kanske inte gillar lakrits. Han kanske tycker om jordgubb och vanilj bättre. Ska han bli mobbad då för att han äter en Hello Kitty glass? Som är en "tjejglass".

Nä jag tycker faktiskt att det är fel av triumfglass att marknadsföre en glass som "alla pojkars favorit". varför inte "alla starwars-fans favorit" eller alla "lakritsälskares favorit"?
Hela glasstestet finns här