Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

torsdag 28 april 2011

Kungligt!

Ingen ha väl missat att prins William gifter sig med sin Kate imorgon klockan 12 svensk tid? Åh jag är inne i sån bröllopshysteri just nu. Det är bröllop överallt! Jag kommer att sitta som klistrad framför tv:n imorgon och tajma Frejas läggning så jag kan sitta och böla ostört under bröllopet!

Visst är Kate snygg?

Jag har faktiskt aldrig varit på ett bröllop i hela mitt liv vad jag minns. Kan ingen gifta sig snart? Vill gå på bröllop!

Off we go!

Nu drar vi på picknik ute i det gröna!
Ska bli trevligt.
Herråå!!

Ansiktet är på

Nu är ansiktet på och jag känner mig till och med pigg!

På BB sminkade jag mig varje dag trots att jag inte sovit en blund på natten. Är man inte pigg får man lura ögat och hjärnan att man är det.
Det funkar!

Gääsp!

Idag är jag tröööött! Freja som annars brukar sova bäst i världen VÄGRADE somna igår. Så från 19 till 21.30 kämpade jag för få henne att sova. I mitt fall kan vi nog kalla det i-lands problem.

När hon sedan vaknade strax innan 6 vägrade jag gå med på det. Hon brukar sova 13 timmar per natt (jag vet, lyx) så tänkte för hennes egen skull (hahaha, sure) kan det vara bra o sova mer än 8,5 timmar.

Aja, kravlade mig upp vid sju efter många försök av omsövning och nerkissad säng. Dont ask!

Låg med täcket på soffan, sen klockan åtta bestämde jag att Freja hade hunnit bli trött igen. Vaknade tio igen. Fortfarande zombie.

Hoppas solen piggar upp mig idag.
Nu ska jag hinka i mig kaffe!