Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

torsdag 19 maj 2011

Jävla skit

Min iphone display har gått i tusen bitar.
Kul.
Verklien jättekul.



Tur att jag tecknade drulleförsäkring.

Just nu

Alltså på riktigt! Dom som kom på teletubbiesarna måste vart höga. Hur kommer man på något sånt? Tänkte likadant när jag såg Avatar. Vilken jävla fantasi. Kan en normal männniska vara så kreativ och skapa från tomma intet såna här konstiga figurer? Och en sol som är en bebis? Hahaha! Min ena lillebror ÄLSKADE det här när han var liten. Han ville titta på "biiiiiiiz" varje dag! Och han trodde på allvar att det var han som bar bebissolen.

Alla vet väl förresten att den största Teletubbien Tinkie Winkie (den lila) är gay? Symbolen på huvudet är tydligen en gay symbol. Han är allmänt feminin och hans favoritsak är en röd lackhandväska! Hahaha! Jättekul tycker jag!

Dom är väldigt politiskt korrekta i tubbieland. Två tjejer, två killar, en gay och en mulatt. Tunga grejer!

Torsdag!

Idag har vi inga planer alls. Får se vad vi gör med dagen. Det var väldigt skönt att vakna till en ren och städad lägenhet. Åh tänk att ha städhjälp i framtiden. Man kommer hem med barnen en fredageftermiddag och är trött och vill bara sätta sig i soffan och koppla av. Då har städhjälpen vart där på dagen och man får komma hem till ett städat hus. Åh vad skönt! Ska lägga fram förslaget. Hehe!

Nu går det an men tänk i framtiden om vi har fler barn och ett större boende. Är det stökigt hemma blir jag stressad. Det liksom hänger som ett svart moln över en. Måste städa, måste städa, borde göra det, måste göra det osv. JA till hushållsnära tjänster!!