Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

onsdag 11 maj 2011

Ljugapa!

Fel av mig att hålla på att ljuga och hålla på hela tiden. Skyller lite på Emilia som vilseledde mig ut i den mörkaste snårskogen...UTAN KARTA! Haha...neeejdå! Nu är iallafall allt löst. Inte konstigt att jag inte hittade några bilder när jag googlade. Den heter ju bara SHIO!


Kommer ni ihåg?


I lööööööved it! Kom tillbaka!

Shino!

Tack Emilia för ditt minne! Shino heter ju drickan jag var ute efter. Googlade bilder men hittade inga. Nu kan jag sluta klura på det iallafall.

Johanna likes L.A!

Loka har kommit med nya smaker! Såklart jag var tvungen att köpa. Vet inte hur nya dom är men iallafall...

Riktigt goda båda två men om jag måste välja en blir det nog persikan!

Kommer ni ihåg den där genomskinliga läsken/vattnet som fanns när vi gick på typ högstadiet? Vad hette den? Fanns i massa olika smaker och var genomskinliga allihopa. Var mycket sötare än vanligt vatten så tror det var läsk. Någon som vet vad jag menar? Peachen påminde mig om den.

Picknick!

Finns inte så mycket att göra hemma så vi drar ut på picknick. Har ni sett att Freja har nya skor förresten. Dom andra börjar bli för varma. 129 spänn på Din sko. Perfa!

Ett godmorgon!

Mycket piggare idag. Gårdagen var skum. Fick hämtat linserna och tvättat iallafall. Ställde in playdaten på grund av trött mamma. Haha! Nu ska vi bege oss till öppna förskolan. Intar nu kaffe på balkongen som uppladdning. Hej så länge.