Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

torsdag 31 mars 2011

Paranormal activity




Alltså, på riktigt! Är det nån som
har sett denna? Det är alltså ettan vi har sett, finns en tvåa och kommer komma en trea i oktober. Men jag är seriöst rädd, på riktigt! Jag vågar inte gå och lägga mig. Fy faaaan vad läskig den är! Det var ändå jag som tjötade på Mattias att vi skulle se den. Han ville inte för att han hade hört att den skulle vara så jävla läskig. Tönt! Sa jag bara till honom och nu sitter jag här med kalla kårar. Nä för fan se inte denna. Ni kommer inte att vilja gå och lägga er. Seriöst! Om ni tror pyttepyttepyttelite på spöken, andar eller andra onaturliga väsen så den inte. Om ni inte gör det, så kommer ni säkert göra det efter denna filmen. I början tänker man att "fan vilken tråkig film" men sen... Creepy som fan!
filmad som Blair with projekt typ.

Fem i rysarfaktor
JJJJJ

Nää, jag går nog inte o lägger mig inatt. Jag är rädd...

Barnsäkert

Man kan inte bry sig så mycket om inredningen när man har en klåfingrig, nyfiken ettåring hemma. Låt oss säga att jag fik nog en dag och gjorde något drastiskt!


Övriga exempel i vårt hem






Inga gardiner eller lampsladdar kan vara nere under dagtid.






Dröjer väl inte så länge tills hon listat ut allt det där. Själv hoppas jag på att det ska sluta vara intressant så jag få tillbaka mitt hem.

Bajsa med stil

OBS! Endast ett inlägg för föräldrar!

Vi lägger alltid frejas blöjor i en hundbajspåse innan vi slänger den i soporna. Dels för att minimera odören (älskar det ordet! Haha) och dels för att det ser lite trevligare ut. Vanligtvis köper jag billigast möjliga. Ska ju ändå kasta bajs i dom liksom.
Men dom hade typ inga råbilliga på maxi och dessa kostade lika mycket som dom andra.
Det blir liiiiite roligare att byta blöja nuförtiden.



Spa

Jag och Freja ha "spa'at" såhär mitt på dagen. Jag visste det innan men kan absolut efter detta konstatera att det låter mysigare än vad det är att bada med sitt barn.


1. Du bara sitter och fryser eftersom det skiljer en meter i längd på dig och ditt barn och du vill inte riskera att barnet drunknar, eller bränner sig på det skållhetta vattnet du vanligtvis tar ditt relaxbad i.

2. Du trängs bland alla badleksaker. Ditt barn däremot har inget problem alls med trängseln utan ser badankorna som sina vänner.

3. Den frisyr eller make du hade innan är garanterat inte detsamma efteråt.

4. Det ser ut som någon bombarderat badrummet med vatttenballonger efteråt.

5. Hade du tänkt att tvätta dig själv eller liknande i badet med dit barn, tänk om! Blöjlöst barn KAN resultera i en del olyckor, en del av dom osynliga. OCH barnet klättrar dessutom på dig som om du vore den sista flotten på havet, omringat av hajar.

Vi har liknande badrockar iallafall.

Iväg

Nu sk vi iväg på playdate. Ca 15 minuters promenad dit och bad ser jag när jag går ut? Regn! Usch och fy! Men blommorna måste få vatten för att växa eller hur?



King's speech

Igår kollade vi film igen. Denna gången King's speech med Colin Firth. Hade mycket höga förväntningar på denna på grund av alla Oscars den var nominerad till. Minns dock inte hur många den fick men vet att Colin fick för bästa manliga huvuddroll. Och den förtjänade han! Han göt verkligen en lysande insats som den stammande hertig av York. Alla skådisar var bra i filmen. Den är väldigt sevärd! Vi satte på den halv elva igår kväll så var trött som fan när vi började se den. Men somnade inte trots att det var en två timmar lång dramafilm (riktigt sömnpiller ibland vissa dramafilmer). Riktigt bra film faktiskt! Känns som Colin för rollen i hans liv! Jag känner ju mest honom som typ engelska romantiska dramakomedier.

Fyra starka
JJJJ