Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

lördag 9 april 2011

God middag

Bllev en jättegod middag. Hittade ett kanongott recept på nätet. Blev jättelyckat!! Rekommenderas!

Receptet hittar ni här



nu påbörjar jag lördagskvällen

Nu: ljudbok på balkongen. nu äntligen fungerar det som det ska. igår så blandades alla spår hej vilt. Var tydligen en gömd shuffleknapp som var påslagen.
Frågade in bästa vän google och hittade så lösningen på mitt problem.

Ljudbok, en trefemma, prill och solsken påbörjar min lördagskväll innan det är dags för matlagning. 

= vinnande koncept!

Jag älskar dig solen!

Kan inta alla dagar vara såhär? Strålande sol och lagom med vind. Vi har suttit på balkongen med varsin glass och njutit. Vi drog ut Frejas leksaker fick hon också vara med. Asgött var det! Riktigt brände i ansiktet. Mer sånt tack!

Annars har vi mest chillat. Mattias har tränat, jag och Freja passade på att ta en nap då.

Fläskfilé väntas till kvällen. Vet inte riktigt vad jag ska göra med den bara. Får fråga min bästa vän om det. Google. Hehe. Bra till allt! Får passa på att vara med min man så mycket som möjligt nu för på måndag åker han iväg igen och kommer inte hem för än på torsdag. Och imorgon  ska jag iväg på kvällen och på måndag ska jag jobba. Just nu är han inte så mottaglig dock. United spelar. 2-0. Bra där! Vi hoppas på vinst så vi får en glad man ikväll :)

Lyft på arslet




Precis vart ute i det strålande solskenet på en löprunda på 5 km! Bättre start på dagen går ute att få. Nu dusch och sen helgfrukost med min man! Underbart! Vilken helg!

Så ni som bara tänker sitta på arslet idag! Ut och njut i solen!

Underbar morgon

Helt underbart att vakna upp denna morgonen. Solen har gått upp för längesedan och det är riktigt fint ute. Det gör mycket på mitt humör. Freja är på sitt allra bästa humör och är sjukt söt i sin nya pyjamas. Ska ut på en joggingrunda med svärmor senare. Vi laddar inför vårruset. Vi är sååå käcka!

fixade en ljudbok till min iphone igår. Men ipoden vill bara blanda låtarna i listan. Så jävla irriterande. Oavsett om man trycker på blanda knappen eller inte så blandar den hej vilt. Och det värsta är att det tog några kapitel innan jag fattade det. Låg bara o lyssnade i lugnan ro. Kapitel 2, sen helt plötsligt var jag på kapitel 135. Så vet ju masa viktigt nu som kommer hända. För er som undrar så är det sista Twilight boken jag laddad ner till telefonen.
Någon som vet vad det är för fel på min iPod?