Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

tisdag 5 april 2011

X-box quick fix

Hahaha jag och Mattias har lekt Kurt Olsson. Vi har dessutom nästan garvat ihjäl oss.
Vi tar det från början.

Mattias käraste ägodel gick sönder. "Red ring of death" attackerade. (felkod E74 för er som är X-box nördar) ÅÅååh Najj tänkte han! Det är andra gången sen han köpte det han möter Ring of Death! Han står nu i valet och kvalet att lämna in den på reparation i ca 4-8 veckor för 700 kr. 4-8 veckor är väldigt LÅÅÅÅÅÅNG tid utan x-box för honom. Sist detta hände köpte han ett ps2 för att överleva (ja, ni förstår vilken nörd han är, hahaha). Alternativ 2, köp en ny konsol.

Han börjar googla lite efter lösningar och hamnar såklart på youtube där det finns hur många videos som helst med info om hur man väldigt enkelt själv kan lösa problemet. Mmm..om du kan det här med att pilla i kretskort och sånt. Inte ett alternativ. Men det finns även några quick fix's.

Ett av dom är att stoppa in tops i fläkten. Hahahaha vad vi garvade när vi såg videon, trodde det var ett billigt skämt. Men det fanns mer än en video som demonstrerade detta och vi var för nyfikna för att inte försöka. Sagt och gjort. Jag hämtar tops och är laddad till tusen, hämtar min öl som jag håller på att slödricka och bänkar mig, detta är ju underhållning på hög nivå....TADA! Det funkade! Hahahaha. En helt vanlig tisdagskväll hos oss alltså.

Här är videon. Världens nördigaste röst också.

Fel namn

Skojja bara. Blogger plus heter appen! Rätt ska va rätt!

Test av ny app

Har köpt en ny app som jag måste prova. Tror den heter blog writer. Är inte nöjd med bloggpress riktigt så provar en ny. Bloggpress har vissa begränsningar och är lite seg. Så nu provar jag denna ett tag. Får vi se hur den är. Man kan redigera bilderna direkt i appen, läggs till direkt från youtube bl.a. Och länka på ett mycket enklare sätt. Än så länge är den mycket bättre än blogpress. 15 spänn i AppStore!



Jag är kär!

Kan någon ge mig fem miljoner?
Snääälla? Jag vill verkligen bo här!
Någon?
inte ens 2,5 miljoner?
2?
1,5?
Fan ock!

http://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-molndal-kvarnbyn-molndals-kommun-kryssgatan-16-1579618

Felfritt boende om ni frågar mig
Åh så vackert

Älskling ska vi grilla ikväll? Avesst jag förbereder grillen. Gaaaaaah GE MIG!


Perfekt på alla sätt och vis. Bara några miljoner som saknas. Synd.
Jag som blev kär.

Gröna fingrar?

Fick för Mig att jag skulle gå ner till trädgårdshandlarn och köpa lite växter till våra fönster förut. Bantade på grund av regnet.
Vi kör med plast i dagsläget. Jag dödar allt. Lyckades döda Mattias gigantiska kaktus som han hade haft i typ 15 år. Om det var med vilje eller inte låter vi bli osagt. Låt oss säga att jag tyckte att den var väldigt ful.

Nu kämpar Mattias andra "lilla växt" för sitt liv och har kämpat i snart 6 år. Eller rättare sagt Mattias träd. Jag har sagt att jag inte tänker vattna den för jag tycker inte om den. Vi har dessutom inget bra ställe att ha den på. Men den hänger kvar tappert. Den behöver dessutom planteras om. Men som sagt, inte min växt, inte mitt bekymmer. Tycker ni att jag är elak? Hehe..

Dock är jag mån om växtens integritet och tänker därför inte blotta ut den med bild. Hoppas ni förstår och har respekterar detta...



Vill!




Mmmm.. Där hade inte vart fel o va. Sommar allra redan minsann. Själv få jag se fram emot vårvädret som väntar här till helgen istället. Inte fy skam det heller.




Tisdag

Ännu en grå och trist dag. Vad ska vi göra med den? Ingen aning. Skulle behöva åka till Mvc för att hämta min förlossningsjournal. Man brukar väl få den vis typ efterkontrollen eller nåt? Någon som vet hur det brukar gå till? Känns som det blivit något fel med mig och min journal iallafall. Ringde iallafall och bad att få den hemskickad. Gick inte. Var tvungen att komma dit. Så det ska vi göra någon dag i veckan. Tror vi väntar tills bilen är fixad. Vill inte köra i onödan.

Jag vill ju gärna veta hur de egentligen gick till på förlossningen, minns ju såklart mycket med mycket är bara en lustgasdimma. Jag har ingen aning om tid och grejjer. Ska bli intressant.