Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

fredag 29 april 2011

Andas ut!

Vart en hård dag. Fast framför tv:n i flera timmar. Var ju bjuden på bröllop på första parkett. Sedan ute i svängen och handla i flera timmar. Puuuh, efter upppackning av mat, bad med liten skitgris (bokstavligt talat, hon var DRÄNKT i mat!) upptorkande av mat från golv och läggning är jag nu redo för en UNDERBAR kväll med min ÄLSKADE sambo som är BÄST i hela världen.

Eller så däckar jag på soffan direkt efter maten av utmattning. Ölen jag precis öppnade för att smaka lite på fredagskänslan kommer nog bara var smakad på. Och just det ja! Mannen är ju inte hemma. Match på fredagar är ju världens bästa idé. Inte sant? och så var det en till liten detalj, maten måste lagas också. Nä, det får fan vänta till M kommer hem. Han ska FAN hjälpa till!

En trött Johanna som försöker koppla av lite efter dagen. Öl och snus på balkongen givet!

Hittade fina ballerinas också. Hittade inga bra till Freja. Hon har konstiga fötter.

Grattis till min bror William som blir liten fjortis idag!

Nu lämnar jag bloggkarriären och återkommer imorgon. Ha en trevlig kväll och försök att inte däcka på soffan direkt efter maten. Får se hur jag lyckas med den biten.

Handla

Nu ska vi dra o handla. Tar med mig mamma. Inte så kul/lätt att storhandla själv med Freja. Det går, absolut. Men underlättar om man är två. Tur att man har sin mamma.

Vackert!

Så vad tyckte ni om bröllopet? Blev inte lika berörd som på Victoria och Daniels bröllop men fint var det. Men faaaaaan vilken tid det tog! Långdraget som fan! Är ceremonierna alltid så långa och tråkiga eller var det bara för att det var royal? Har ju aldrig varit på något.

Bilden på klänningen snodde jag från svt:s hemsida. Personligen tycker jag inte alls om långärmade bröllopsklänningar och än mindre spets. Men HON! Hon är jättevacker! Och Williams blick när hon kom fram till altaret! Mmmm... Drömmer mig bort!
Alltså tänk om prinsen skulle gifta sig med en ful tjej?! Går ju inte.

Fredag

Bra väder idag. På agendan idag står kungabröllopet naturligtvis, sedan handling. Ska kolla efter ett par ballerina skor till mig själv och sandaler till Freja. Men i huvudsak är det mat som ska handlas.

Pippi på dom sju haven har varit på på tv:n nu på morgonen. Den är för jävla bra! Freja gillade det men nu har hon tröttnat så växlade diskret över till svt för lite uppladdning. Två timmar kvar :)