Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

fredag 20 maj 2011

Säkerhetskopiering pågår

Just nu håller jag på att säkerhetskopiera ALLT på telefonen inför dess död. Ska ju lämna in den i helgen så jag får en ny. Vet väl inte riktigt hur det går till men antar att dom måste skicka in den till en verkstad iallafall och konstatera att den är trasig. Eller om jag får en ny direkt? Någon som har koll på hur dom gör på 3?
Ungefär såhär ser min telefon ut nu. Jättekul.
bild från google.

Killen i butiken sa att jag får en ny i den modellen som jag har. Så för att spara alla min bilder, låtar, program mm så känns en säkerhetskopiering mer än nödvändigt. Orka om jag ska vara utan iphone?! Hur överlever man utan när man levt med en i ett och halvt år? Om jag ändå ska få en ny kan dom väl bara ge mig en direkt? Vad är problemet? Är glad att detta gick smärtfritt iallafall. Eller ah, det återstår att se. 

Dagens i-landsproblem!

Detta råkar jag ut för nästan varje dag.

När jag har sovit (sover nästan alltid med Freja på dagen efter lunch) måste Jag ta ut linserna. Har endagslinser. Men det värsta är att jag sover ju typ med ansiktet ner i kudde. Så sminket (framförallt ögonfransarna) blir helt förstört efter min lur. Eftersom fransarna blir typ vikta och böjda åt alla möjliga håll går det inte att fixa utan att sminka om sig. Aah fan vilka problem man har. Vill jag göra nåt på eftermiddagen får jag snällt sminka om sig. Snacka vilket slöseri med smink.

Men det är helt värt det. Denna luren efter lunch är guld värd! Den kommer jag absolut sakna när jag börjar jobba.



Fransförlängning

Jag har ju inte berättat att jag ska göra fransförlängning imorgon. De är en kollega som gör det. Hon tar bara 400 spänn eftersom hon är under utbildning men ska vara jätteduktig! på salong kostar det 1600!

Snygga fransar tycker jag är bland det viktigaste när man sminkar sig och med förlängning behövs det inte ens mascara! Hur underbart är inte det! Kolla in här!

Jag är mycket förväntansfull!

Bilder från google!

Mellanmål!

Supermorsa som jag är slängde jag ihop pannkakor på ett nafs och serverade med blåbär och hallon och hallonkesella. Freja chockade mig och åt bara en och en halv pannkaka. Storätarn liksom. Chockade mig själv också för den delen.
Två ynka pannkakor blev det för min del. Resten tar vi imorgon. Pannkaksfrukost på en lördag är ju aldrig fel.

Sååå..

Så, nu har jag vart hos tre och hört med dom. Jag kunde inte förlänga abbonemmanget. Det kan man göra tidigast när det är fyra månader kvar av bindningstiden så i oktober kan jag gör det. Lämnade jag in den så får jag en ny telefon, en sån som jag har. Alltså en iPhone 3G. Och får betala självrisken på 499. Deal! Så gör jag. Ska bara hem och säkerhetskopiera allt på telefonen och fylla i en försäkringsanmälan. Så lämnar jag in den på söndag. Känns helt ok faktiskt!

Iväg

Nu drar vi för att fixa telefonen. Får se vad dom säger. Kanske är mer värt att förlänga abbonemanget och få en ny mobil än att laga skärmen. Då får jag ändå stå ut med denna sega skittelefonen. Självrisken är på 500 spänn. Hoppas på att kunna lägga till lite cash o få en ny mobil eftersom 3G inte finns längre. Ah det är svårt. I värsta fall lagar dom telefonen bara. Ska till tre nu i prata med dom. Vad som är bäst om jag ändå tänkt skaffa ny snart.

Förresten, solen skiner idag. Lööööve it!

Varför?

Sen när vill mitt barn gå upp innan klockan sex? Innan halv sex? När hon egentligen är trött? Få för sig att rymma ut från rummet efter mina desperata försök i att få henne att somna om?! Barn är märkliga. Jag gick upp högst motvilligt i hopp om att jag får lägga mig igen om en timma när gnället börjar komma.

Sen den eviga frågan? Ska jag dricka kaffe nu eller ge fan i det? Man blir ju iallafall lite piggare och lurar kroppen att man tänker vara uppe.

Jag tar kaffe! Heppåre!