Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

fredag 25 mars 2011

Nostalgi för 80-talister del 4. Barnprogram del 1

Vi fortsätter vår nostalgitripp med barnprogram vi minns. Guud det finns så många jag vill visa er och det FINNS! Men delar upp det annars blir det alldeles för mycket att ta in på en gång. Tro mig jag dansar inombords av nostalgi-lycka när jag ser på dessa klipp! Fan vad kul det är att vara barn alltså. Så, titta och njut! Kommer ni ihåg alla dom här eller? Vet att många gick ju typ på trean och femman och att alla inte hade den lyxen att ha dom kanalerna. Ingen rangordning utan har bara plockat godbitar.

Sprid gärna vidare om ni gillar det så fler får upppleva lyckan jag känner när jag tittar på detta.



Det kommer mera! Håll utkik! Del 2 kommer inom kort!

. Nostalgi för 80-talister del 5. Barnprogram del 2

Yes!! då fortsätter nostalgin! Alltså ni förstår inte min känsla när jag ser på detta. Jo, det gör ni säkert men shiit! Speciellt lilla sportspegeln introt. Minns ju varenda liten grej! Visste ni förresten att det är Robyn (då 12-13 år nånting) som sjunger signaturmelodin?


HAHAHAHA! Kolla in Robyn i denna videon från lilla sportspegeln! HAHA OMG!



Postkodlotteriet

Att vara med eller inte vara med? Bra fråga. Jag känner bara EN som jag vet faktiskt ÄR med. Och det är oväntat min syster Frida. Skitoväntat att hon är med tycker jag. Hon betalar 150 kronor varje månad och brukar (tro det eller ej) gå plus minus noll.
 "Allt går ju ändå till välgörenhet så det är ju en bonus att jag vinner" säger hon.
Jag tror ju dessvärre inte att allt går till välgörenhet men en del iallafall.

Jag är kluven! Hur stor är chansen att man bli miljonär på sitt postnummer? JÄVLIGT liten! MEN, det händer ju faktiskt varje vecka att folk vinner flera hundra tusen. Hela gatan står och skålar i champagne och firar. ALLA har vunnit minst 100.000. Så finns det någon stackare som inte var med. som inte betalade 150 kronor i månaden och som inte fick någon fet check av Kim Kärnfalk, Sandra Dahlberg eller Maggan Graaf.
TÄNK OM DEN STACKARS GRANNEN BLIR JAG????

Jag kommer ju bli så sjukt bitter om min gata skulle vinna och jag inte skulle vara med. Jag skulle typ aldrig kunna förlåta mig själv. Det får aldrig hända! Aldrig! Jag skulle kasta mig ut från balkongen i ren ilska och jag skulle skälla ut Mattias tils jag blev illröd i ansiktet av ilska. Fy fan hemska tanke.  Det är ju nämligen han som inte vill att vi ska gå med.

"Going vi är ju ändå världsföräldrar båda två, det är vår del till välgörenheten, man vinner aldrig på något sånt, risken är ju typ en på miljarden" 


Jag får suga på detta lite till, eventuellt gå med i hemlighet. 


en del av dom KAN, jag säger KAN bli mina. 

tänk den dagen Maggan knackar på dörren, vad händer om man inte är hemma? 
Grannyra! Ser ni den enstaka sura grannen nånstans? Nä såklart han inte fick vara med på bild!

bilder från google.

Kvällsrutin

Nu har jag lagt korven och gjort min vanliga procedur. Det vill säga

  • Släppt ner gardinerna (hon drar i dom)
  • Satt i lampsladdarna (hon drar i dom också)
  • Satt fram värmeljus på soffbordet (hon får ju tag i ALLT)
  • Plockat undan allt som korven dragit fram
  • Bosatt mig i soffan
För att slutligen avnjuta ett kallt glas vitt framför postkodmiljonären. Eler vad det nu är som går på tv.



tjuvstartade på flaskan

Fredagkväll som gräsänka

Eftersom min lämnat mig för sitt fotbollslag får jag ju helt enkelt spendera denna fredagkväll som ensam singel. Min plan är att glo lite på tv, eventuellt sätta på någon löjligt romantisk tjejfilm som jag inte får se annars, och lägga mig tidigt. Typ nio! Får man det? Alla som känner mig vet ju att mitt största intresse är att sova.

Eller så blir det helt tvärtom. Jag är uppe typ hela natten och råkar dricka upp vinet jag köpt för imorgon. Eventuellt ser en hel säsong av nån serie. Jag gör sånt ibland. Den som lever får se...



Min samling

Jag älskar skinnjackor och fixade ju idag ytterligare en till min samling. Den sista är den nya från only.








Slog mig idag att jag har väldigt många vår/sommarjackor. Jag är alltid så förväntansfull på våren och så glad att den är här. Så firar typ med en ny jacka varje vår. Vårjackor brukar ju ändå vara ganska billiga jämfört med vinterjackor så det gör ju inte så mycket om man råkar köpa en för mycket.

Smink















Det ska börjas i tid.
Har ny neccesär btw. Genomskinlig är det bästa tycker jag. Ser man allt utan att behöva rota omkring. Denna är från kicks.

Lunchdate




På torget o lunchar på Adams. As usual! Har äntligen införskaffat en ny skinnjacka också! Bild kommer senare.

Godförmiddag!

Hektisk morgon med lämning av man mm. Då var man gräsänka igen, men vad gör det när jag ändå har barnvakt över natten imon? Tänkte Luca till det för mig själv genom att sova själv hemma för första gången på över ett år! Aldrig hänt i denna lägenheten vill säga. Kommer kännas sjukt tomt på morgonen men Ååh så gött med rejäl sovmorgon utan några som helst störningsmoment.
Idag blir det en lunch med syster och lite småshopping.
Heppåre!



Grööönt är sköööönt!