Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

lördag 26 mars 2011

Barnvakt

Idag ska lillan sova hos sin farmor och farfar. Vilket betyder att jag är barnledig OCH samboledig. Vinkväll med Friday står på schemat. Kommer bli sweet. Fan vad länge jag kommer sova imon. Hehe.. Eller så vaknar jag av mig själv vid nio. Det brukar jag göra när det är min tur att få sovmorgon. Freja trivs jättebra med farmor och farfar så kan slappna av till 100%. Skönt.

Kom ihåg: Sätta lapp på dörren till tidningsutdelaren!

Har tagit en cruise runtom bland sjöarna i Mölndal. Freja somnade i bilen och det var sovdahs så passade på att se mig omkring i det våriga Mölndal. Det var till och med barn som lekte på stranden vid Stensjön. Vattnet glittrade av solens strålar. Vet ni vad jag kände då? Ren lycka! Helt underbar syn faktiskt! Jag hatar vintern, kyla, is, grus, slask, snö och allt annat äckligt. Vi människor härstammar från aporna, eller hur! Apor bor inte där det är kallt. Vi är alltså inte gjorda för sånthär klimat. Vintern alltså.

Så, dagens sanning!



Vuxenpoäng




Jag har nu officiellt blivit vuxen. Jag prenumererar på GP. Bara på helgerna men ändå. Den kom typ 06.05 och dunsade ner genom brevinkastet och väckte både mig och Freja. Hädanefter tänker jag skriva en lapp oxh sätta på dörren med texten:

"Vänligen lägg tidningen på dörrmattan utanför dörren, den väcker oss! Tack!"

Earth Hour

Ni släcker väl idag 20.30?
Tycker att det är skithäftigt att få så många människor runtom i hela världen engagerade i en sån här sak.
Jag minns första året man körde på Earth Hour. Jag var hemma hos en kompis, vi var ganska mycket folk där och hade bestämt oss för att köra stenhårt på detta med Earth Hour. Vi skulle släcka allt, förutom tv:n. har för mig att det var typ Melodifestivalen final eller liknande. Vi var väldigt förväntansfulla inför denna timma som skulle komma. Vi trodde att hela Staden skulle bli kolsvart. Vi började också oroa oss för att folk skulle bli rånade och tjejer våldtagna för att det skulle vara så satans mörkt överallt. När klockan äntligen slår 20.30 släcker vi! Kände oss väldigt duktiga för att vi är delaktiga i något sånthär stort. Till och med mjölkpaketen hade blivit svarta som kampanj för Earth Hour. Vi tittar ut, och vad ser vi? LJUS! Vi var typ som enda i hela området som släckt. Och detta var ett stort bostadsområde med MASSA lägenheter. Vi blev väldigt besvikna på grannarna. Inga gatlyktor var släcka och allt var som vanligt. Förutom hos oss.
Vad besvikna vi blev. Men lite malliga för att vi gjort något stort för planeten!


bilder lånade från Google

(Tidsinställlt inlägg)