Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

fredag 8 april 2011

Nytt kaffe


Tänkte prova ett nytt kaffe. Är ganska inskränkt i mitt gevalia. Alltid haft gevalia. Alltid! Nu blir det till att prova ett Zoegas istället. Tror det var detta min syster tipsade om. Synd för mig annars.





Mitt gamla vanliga behöver bytas ut på grund av min upptäckslust!
Återkommer ang. Zoegas kaffet. Har typ ett halvt paket gevalia att dricka upp först. Känner jag mig själv rätt är det nog slut om några dagar.

Krypslitage?

Jag kanske är lite väl mycket på golvet, då mina annars enfärgade, icke-slitna jeans har fått väldigt slitna knän?


Gissa vad lillans favoritlek är? Just det! Krypjage, gå efter krypande förälder och andra marklekar.

Ser ni vad jag ser?





Shopping


Fullt upp tills nu. Flera ärenden att ta itu med. Bl.a. Köpa överdragsbyxor och pyjamaser till Freja, solglasögon till mig själv ( mina pajjade igår) till banken och storhandla mat.

Tur man har Jessica. Tack för hjälpen! Så mycket lättare att storhandla när man är två.


















Jättesöta pyjamaser till Freja. Dom slutar ju tillverka onepiece pyjamaser i storlek 86 verkar det som. Iallafall lindex, kappahl och hm. Dåligt! Men tycker om tvådelade också. Dessa från kappahl var ju jättesöta. Mössan också från kaks kappahl. Det är alltså samma mössa. Den är vändbar och sitter som ett smäck! Är så trött på att mössorna åker ner för ögonen. Den är jättesnygg dessutom! Passar till Frejas alla jackor. överdragsbyxor hittade jag ett par svarta på lindex för 199:-! Perfekt!

Låt fredagen börja på allvar nu.
Senare blir det kvällsläsning i form av senaste Mama.