Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

måndag 18 april 2011

Risig

Freja var lite "risig" efter middagen så fick bli ett bad.



HAHAHA!! Skrattar högt åt mitt "RISiga" skämt!

Vilken underbar dag!

Vilken underbar dag vi har haft. Varit i slottskogen hela dagen. Började med lunch på vila Belparc. Grillad lax med en jättegod sås som smakade bearnaise sås men var vit (?)  ochh kalvfärsburgare med prästostpuré. Mattias kunde inte bestämma sig så han beställde båda så delade vi. Och varsin lättöl till det. oslagbart!

kalvfärsburgare. Mumma!


Laxen var också helt underbar! Speciellt såsen!


vad är uteservering utan öl?




hela familjen

Efter lunchen tog vi rundan runt djurparken. Bör ju tilläggas att varenda barnvagn i hela Göteborg var i Slottskogen idag. Sen kom vi på att det är ju faktiskt påsklov så inte så konstigt. Helst också med dundervädret Moder jord har bjudit på idag. Prognosen säger att det ska vara såhär hela veckan!! Underbart!

Sen blev det glass och vi slog oss ner på en filt i Azaleadalen. Freja fick lite mellanmål och kröp omkring och vi solade och myste. Ååh som jag längtat efter detta! Hela denna dagen har känts som semester. Perfekt dag helt enkelt. Men att sola i bikini i april i slottskogen vet jag inte riktigt? Var flera stycken faktiskt! Massa som grillade och spelade voleyboll, fotboll osv. PURE HAPPINESS att se!

Nu är det ju verkligen vår. Massa vitsippor och andra blommor pryder marken. Knoppar på träden, fågelkvitter i massor och sist men inte minst SOOOOOL!
bild lånad från google

Jippiiiii!!

Jaaaa jag vet att jag tjötar ihjäl mig om vädret men hu UNDERBART är det inte!? Termometern på bilen visar 20 grader!!!

Nu drar vi till skottsskogen på utflykt hela familjen!

Tjing!





Tuddelluui!

Här står jag mitt bland containerna och kuckilurar.

Helt underbart att man inte behöver jacka idag.



Familjeutflykt

Bättre sent än aldrig.
Yes, sommardäck på it is!

OH MY GOD vilket väder vi har idag annars! Lycka!