Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

onsdag 30 mars 2011

Nostalgi för 80-talister. Musik del 2

Yes, då fortsätter vi med musiken. Den är även nu i någorlunda kronologisk ordning. Man märker ganska tydligt hur musiken förändras från tidigt 90-tal fram mort slutet av decenniet. ENJOY!
Kommentera gärna :) Jag vet att ni får samma känslor i kroppen som jag får.

Yes gott folk! Där hade ni 90-talets största hit. Alla med Spice Girls och Backstreet Boys och alla andra megastjärnor är ju ganska givna så tog bara en från dom. Faan alltså, nån borde öppna en klubb i Göteborg som bara spelar sån här musik. Hade gått dit direkt.

Köpte ni förresten alla Absolute Dance, Absolute Music och prenumererade på Mr Musik eller var det bara jag? Och dansade ni också "hip-hop" på mellanstadiediscona! haha, faan vad fult det var! Men kul!

Vårtecken

Idag gjorde jag ett antal upptäckter, som jag väntat på länge! Nu är det igång på riktigt! BLOMMOR!


Conversen på!





Blommor i mammas trädgård


Grusfri gångväg

???


Hallååå varför sa ni inget när jag gnällde över att Biggest Loser var slut? Ja, varför sa ni inte att det började en ny säsong direkt? En amerikans säsong dessutom! Fan nu har jag ju missat dom två första avsnitten. Men det positiva är ju att jag nu har något att se fram emot VARJE dag.


Hopp!

Är sitter jag i bilen och bara råbloggar medan Freja sover. Hon somnade i bilen och har inte hjärta att väcka henne. Med risk för att pajja hennes grymma humör.



Inga solbrillor idag. Slut på linser. Får på fredag :)


Undra om jag också sover sådär med öppen mun?


Hahahha! När jag skulle skriva råblogga ville mobilen ha det till rånmördat! Jag har inte rånmördat någon! Hahahaha! Tur att jag var med där!

Förmiddagen

Anledningen till att jag handlade så tidigt var att jag ändå var ute i svängen. Skulle lämna in bilen på verkstan kl 9. Men tydligen hade det blivit ett litet missförstånd mellan dom på verkstan och Mattias för det var NÄSTA onsdag han hade bokat tydligen. Så åkte därifrån till Maxi istället. Behövde ju ändå handla.

Det är tydligen fjädringen på bilen som pajat. Det bara small till som fan när vi körde i fredags. Så ska bara använda bilen i nödfall nu tills den blir fixat. Han på verkstan sa att det inte kan hända så mycket men att jag ska köra försiktigt och sparsamt. Ska bli!

Freja har varit helt underbar hela morgonen/förmiddagen. Verkar som våran gamla Freja med sitt glada humör är tillbaka efter en vecka av konstant gnäll. Glada, charmiga, underbara Freja gillar vi. Var la nåt. "utvecklingsfas", tänder eller whatever det är folk brukar skylla på när deras barn är gnälliga.

Btw, ser ut att bli en fin dag idag också! Det gillar vi! Gör en så mycket piggare!

Heppåre!



Handlat!

Fr.o.m. Nu ska jag bara handla innan klockan 10.30 på vardagar. Fan vad gött det var att gå omkring på Maxi bland pensionärerna. Inget folk. Men fick avstämning på självscanningen. Typiskt när man är själv. Herreguud klockan är inte ens halv elva och jag Har redan fått gjort såhär mycket! Underbart! Jag är bäst! :-)