Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

söndag 22 maj 2011

Vad är problemet?

alltså, faan.
jag gick till tre för att lämna in min skadade telefon och precis som killen i fredags sa till mig så har jag fyllt i en skadeanmälan på deras hemsida.

"nää du måste ha fått ett godkännande innan du kan lämna in den"! sa tjejen i butiken idag.

Vafan vadå godkännande? inte en bekräftelse? Räcker inte det?
Vad är problemet? Jag haar åkt fram och tilllbaka typ tre ggr kan ni liksom inte bara ta telefonjäveln?
Aaaah suck.

Ursäkta är på lite halvt dåligt humör idag.
Brist på sömn gör en konstig och bitter.

Sen blir jag sur på folk som inte ser sig för när dom går. Bara dundrar ut från butikerna typ rätt in i barnvagnen utan att se sig för. Och folk klagar på att folk med barnvagn är hänsynslösa. Nä folk har fan inga ögon!!

Och var hela vääärlden tvungen att vara på torget idag? Fan så mycket folk!
Och jag HATAR när folk står som iglar på en och väntar med bilen för att få ens parkering!
Jag tar det extra långsamt med vagnen och allt annat bara för att jävlas. Det står typ 5 pers och blinkar och tävlar om min parkering. För i helvette låt mig få komma ut först! En gång i slottskogen gick kärringen tillochmed ut opch ställde sig på platsen när min bil fortfarande stod där bara för att markera att hon var minsann här först.


idioter!

Tjolahopp!!

Idag ska jag till torget för att lämna in min telefon. Har lite svårt att slita mig bara. Hur ska jag klara mig utan min iPhone?

Sen ska jag se till att få med mig en oljefri eye makeup remover också. Pga fransarna. Man ska inte använda några produkter som innehåller olja för det kan lösa upp limmet.

Igår på kalaset hos svärmor fick jag med mig lite blommor. Hela trädgården var full så fick plocka hit mycket jag ville. Hon råkade veta att liljekonvaljer är en av mina favoritblommor. Tydligen är som jättegiftiga (?) hade ingen aning om det. Nu pryder dom köksbordet iallafall.