Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

onsdag 16 mars 2011

Om mig

Jag sa ju igår att jag skulle berätta lite om mig själv idag. Jag får väl försöka mig på en liten presentation då.

Namn: Johanna Magnusson

Ålder: 24

Bor: lägenhet på 80 kvadrat o Mölndal. En trea.

Smeknamn: kärt barn har många namn. Min man har hur många roliga, (oförståeliga för utomstående) som helst. Ett av dom är "loveste Lou"

Civilstånd: sambo med ett barn. Vart tillsammans sedan juni 2005. Våran goding fick se dagens ljus (snarare snöstorm i mörker) den 17 februari 2010.

Arbete: just nu föräldrarledig. Jobbar endast på måndagar och då på McDonalds som bitr. Restaurangchef och trivs mycket bra!

Syskon: Ja! Många! Två systrar och tre bröder! Jag är nummer två i skaran.

Utbildning: gick samhäll med inriktning musik (sång som huvudinstrument) på Porthälla gymnasium i Partille. Sedan en rad olika internutbildningar inom McD.

Motto: "ångra bara det du aldrig gjorde" och "Man kan allt om mm bara vill" bland annat.

Tittar på: one tree Hill, desperate housewives, greys, biggest loser, scrubs, förlossningsprogram (löööve it), Sons of anarchy och såklart på spåret (många vuxenpoäng där) mm.

Intressen: är en mycket trist person gällande intressen. Det jag gör är fikar, snackar skit, träna då och då (borde mycket oftare) shoppar (när ekonomin tilåter) och pussas med min andra hälft, vid namn Mattias!
OCH lukta på Freja!!! Tro det eller ej men hon doftar fortfarande bebis.

Något som många som inte känner mig vet: jag har nästan alltid någon form av löshår

Något annat som någon vill veta så fråga på!







Jag och min snygging på sista semestern BB. Kreta 2009







Vi en solig vårdag BB (before baby)





Jag och Freja ca 3 månader liten.







Min älskade syster (en av två) tillsammans med sin guddotter vinter 2010.







Just det! Jag är glasögonorm också! Bär linser under det ljusa halvåret. Man måste ju kunna ha solbrillor.







Det var allt om mig for now! Fråga gärna om ni undrar något!
Heppåre!

Film


Vi funderar på att kura ihop oss och titta på "true grit" ikväll. Något att ha kantro? Är inte jätteimpad av westernfilmer men har hört att denna ska vara ganska bra. Vi får väl se om det blir den eller någon annan.

Värme

Sitter på balkongen i värmen där temperaturen visar typ 140 grader(!!!!!) ja jag vet det är sjukt varmt med 140, nästan så man steker. Det är just det vi gör, jag och Freja, steker! Eller iallafall jag!




En kopp av min favoritdryck som stått på sen 7 imorse. Härligt grått! (ni vet sån daskig färg som kaffe mulatt (=kaffe m. Mjölk) få om det har stått på en livstid!




Freja passade på att stretcha lite när vi ändå var
 så hurtiga o va ute i vildmarken (läs: balkong med massa skräp)




"Hej hej alla fåglarna o alla människor som går förbi", säger hurtbullen!
"Ingen riktig hurtbulle röker" säger jag då tillbaka!

Blogpress

Har laddat ner en app som heter Blogpress! Helt klockren! Rekommenderas! Aldrig vart lättare att blogga från telefonen! Har ju typ aldrig möjlighet att öppna datorn under dagarna eftersom Freja ska pilla HELA tiden! Appen kostar dock 22 kr men kan det va värt! Lättare att köra via appen jämfört med att posta inlägg via mail.




Min goding!

- Blogpress for iPhone

Öppna förskolan.

Har vart en sväng på öppna förskolan! Försöker komma iväg dit varje onsdag men har inte vart där på ett tag på grund av alla sjukdomar som gått nu. Är ju bra att undvika om man kan!
Freja älskar öppna förskolan men är alltid jättetrött framåt slutet. Vanligtvis går vi upp men blev lite sen idag så fick bli bilen. Kort kort nap påväg hem alltså!

Morgonstund har guld i mund, eller?

Ok att jag gick upp halv sju, men med en gladskit som bara glider omkring och garvar och "pratar", strålande solsken och en underbar man hemma kan ju denna dagen inte bli fel.
Kaffe på det också.
Bör tilläggas att jag dricker en del.
Ca 3-4 koppar på morran, 1-2 på eftermiddagen och eventuellt någon kopp efter maten. Under graviditetens första 3-4 månader drack jag nästan inget. Blev en tedrickare. Ååh vilken lycka den dagen jag kände sug efter kaffe!

Gäsp!

Jag har nu brytit mot min morgonregel. Jag har gått upp innan klockan 07.00.
Vilken tur att det är ljust ute.

Ok, då kör vi!

Då är vi här igen.
Bloggade ju under graviditeten men bestämde att sluta blogga när hon var född.
Mycket på grund av att en blog blir inte så rolig utan bilder. Vi ville inte fläka ut henne allt för mycket när hon själv inte har något val. Jag kommer inte att fläka ut henne nu heller. Men hon är en väldigt stor del av mitt liv och det kommer säkert vara mycket OM henne. Men inte jättemycket bilder.

Ha inte för stora förväntningar! Haha! Fick för mig bara att jag skulle börja igen, och bara blogga när jag känner för det. Så kanske inte blir så mycket. Eller också så blir det MASSOR! Vi får väl se.

Har hela kvällen försökt mig på det här med design på blogg.se. Sket i det och förflyttade mig hit istället. Mer lättförståeligt.

Tänkte göra en liten presentation imorgon.
Alla känner ju faktiskt inte mig.
Hahaha, jag får la va glad om jag har 5 läsare.



en favoritbild på mig själv sålänge!