Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

fredag 18 mars 2011

Klumpig!

Jag är jävligt klumpig för er som inte visste det. Har vart det större delen av mitt liv. Själv tycker jag att jag inte är jätteklumpig längre, även om jag var det förr. Frågar du min pojkvän tycker han nog annorlunda! Liten story om ikväll!

Vi sitter i lugnande ro och göttar oss i tacos, alla grejjerna trängs på vårt lilla "lack" soffbord(egentligen sidobord om ni frågar Ikea. Någonstans i trängseln står mitt colaglas. Jag sträcker mig efter det och lyckas få upp det en liten bit från bordet. Sedan ser jag bara i slowmotion hur det kastas cola över hela bordet! Kastas, flyger, rinner, svävar(?). Svårt att hitta rätta ordet!

Det, mina vänner... Är Johanna i ett nötskal. En typisk fredagskväll!

Återkommer om en jätterolig "spillhistoria" Från min gymnasietid! Håll ögonen öppna!

Maja, om du läser. Du kommer minnas och skratta högt! Du har bildbevis som jag vill ha! Ledtråd, rosa! [rååsa]

Fredagsmys



Yes! Förberedelserna nästan klara! Detta går ju på rutin nu efter 5,5 år. Varje fredag är det tacos och fredagsunderhållning på tv. Alla är för trötta för att gör nåt annat meningslöst på fredagar!

Ganska intressant det där med HUR folk äter sina tacos! Min Syster tillexempel måste ha fetaost och paprika. Andra äter bara med nachochips, alltså inga skal eller wraps. Bilden visar ju hur vi äter. Svaret på den frågan! Förutom det på bilde. Har vi dessutom guacamole (ett måste) och gräddfil.

Och ang. Ölen så tar jag alltid en under tiden jag hackar grönsakerna! Mattias står för köttfärsen!

Ingen tid för bloggning nu, fredagsmys på ingång ju!

Tjöt

Sitter på min "gamla" arbetsplats och tittar på när dom stressar. Haha vill ju bara hoppa in o hjälpa till. Nä istället går jag med Freja till lekhörnan.

Lekpalatset i Kållered var helt ok! Gratis! Det kostar 60:- om barnen går omkring på egen hand. Det gör ju inte Freja så var ju perfekt! Blev ingen lång visit men ändå helt ok.

Har nu vart på Willys och handlat inför vår vanliga tacofredag! Vi är såna Svenssons! Hahaha! Inget på spåret idag dock. Var det så ska det låt som började idag istället? Det är ju ok det med.

Linserna sitter fortfarande bra btw. Gött!

Bästa!

Hahaha, bästa reklamfilmerna just nu.
Kanske tittar lite för mycket på tv?



I'm ready!

Nu är jag redo för sol! Så komsi komsi! Vart hos optikern nu och fått ett par linser jag ska prova! In på Lindex nu o kolla solbrillor innan jag hämtar min goding hos mormor!

Dagens missions

Igår kväll fick jag äntligen tummen ur och bokade tid hos optikern för ny "lins-syn undersökning. Jag fick tid redan idag. Gött! Nu ska solbrillorna på! Man blir ju automatiskt snyggare med brillor på. Framförallt på kort. Inga hängande ögon, inga ringar under ögonen som syns och du behöver inte ens ha smink för att se bra ut! Love it!


Brillor på säger johanna! Bild från i somras på askimsbadet!

I eftermiddag bär det av till ett lekland i Kållered. Har varit på lek och buslandet vid Backaplan några gånger och Freja älskar det! Så nu ska vi prova ett nytt. Som dessutom ligger ganska nära. Vi hoppas på att det är bra!



Gammal bild på Freji från lek o buslandet!

Gomörra!



Nu har vi vaknat i familjen Magnusson/Nygren. Vad Sverige är konstigt alltså! Mars, en riktigt oförutsägbar månad. Tio grader och sol igår, snö idag! Men vet ni vad? Man ska inte lägga energi på sådant som man inte kan påverka. Som vädret, gilla läget. Alltså mitt i den mörkaste vintern funderade jag seriöst på att ta med familjen och flytta till varmare breddgrader. Jag va så trött på kylan, snön och mörkret! Evigt mörker! Såklart jag fick medhåll. Men det är så lätt att säga, sen sitter vi här november 2011 och säger hurra när första snön kommit. "naaw det är så mysigt med snö på jul o så..." Haha jag vet, jag är en av dom!

Väldigt givet att de skulle komma ett inlägg om vädret. Eller hur?

Nu, kaffe!


Den där älgen ser ut att ha gått vilse.