Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

måndag 4 april 2011

Gravidmage

Jag kan inte fatta att jag har sett ut såhär. Hittade bilderna på min gamla blogg. Känns helt sjukt! Då, när jag såg ut såhär kunde jag inte fatta hur det kändes att INTE ha magen. Helt sjukt att det är Freja som ligger därinne. Som nu är här. 13 månader gammal liksom. Hon som är med mig varje dag men sitt blonda lockiga hår och säger titta, där, pekar, klappar händerna, sjunger och har långa diskussioner med sig själv. Helt sjukt! Det är den enda jag har att säga. Helt sjukt och helt fantastiskt!

innan tjejkväll hos Linn. 5 dagar innan födsel. 39+2

vecka 37
vecka 39+6. Innan vi åker in till förlossningen. Sista magbilden som togs. Faaan vad sprängd den ser ut. Som att den ska spricka vilken sekund som helst.



ok, jag vet det är skitäckligt. Men SER NI? Fan vad äckligt. Jag e ledsen att ni behövde se denna groteska bild, men det var såhär jag såg ut efter en arbetsdag och annan ansträgning. Sjukt osexigt och helt groteskt om ni frågar mig. Men vafan, jag bju'r på den! Det händer oss alla, de flesta iallafall. 

Dagen.

Idag har jag jobbat. 11-20 stod på schemat idag. Gick bra! kommer ju mer och mer in i det ju mer jag jobbar men det KÄNNS i både ben, fötter och rygg att man varit på golvet 8 timmar. Var sjukt längesedan jag jobbade på golvet så länge i sträck. Så det känns i kroppen.

Det blev fint vårväder idag också. Var ju riktigt äckel-väder när jag åkte till jobbet. Dimmigt, grått och trist. Men satt ute och njöt av solen på andra rasten minsann. den brukar titta fram på eftermiddagen. Solen alltså.


Imon blir det inge vidare väder.

Mattias hade träning så mamma passade Freja från kl.18 tills vi kom hem vid halv nio. Hade gått kanonbra! Men nu saknar jag min lilla fis när jag såg henne senast vid halv elva i morse. Jag förstår Mattias nu att han vill väcka henne ibland när han kommer hem sent. Det är ju helt sjukt hur man kan sakna någon så när jag var med henne tidigare idag. Jag hoppas väl att jag vänjer mig sedan när jag börjar jobba heltid. Det måste jag.

Lillte Fockers

Igår såg vi alltså Little Fockers. Tror det är den tredje filmen om the Fockers. Den var la som alla andra komedier i den genren. VÄLDIGT förutsägbar. Den hade såklart sina stunder och det var ett skön tidsfördriv. Men fan vilken jävla jobbig svärfar han är alltså. Där ligger jag i lä, med svärfar alltså. Haha, att han pallar. 

Jag älskar Dustin Hoffman och Barbra Streisands rollfigurer i dessa filmerna, så grymt sköna men dom är med väldigt lite i den här filmen, tyvärr. Jessica Alba har en ganska stor biroll också.
Men som sagt, grymt förutsägbar och  jag tycker närstan aldrig sådana här filmer kan få mer än en trea. Denna får en 2:a. Men absolut inte dålig.
JJ


En tvåa av Johanna

Jobb

Måndag idag vilket betyder jobb för min del. 11-20 så lillan kommer sova när jag kommer hem så får passa på att gosa nu istället. Ha en bra dag so long.

Jo btw! Såg film igår igen. "Little Fockers" haha, recension kommer senare.