Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

tisdag 29 mars 2011

Vad är det för fel?

Varje gång jag publicerar ett nytt nostalgi inlägg så publiceras dom efter varandra. Alltså inte som senaste inlägg på bloggen, utan efter det senaste nostalgi inlägget. Sjukt störande! Vad är det för fel? Precis som att bloggen läser av rubriken och ser att inläggen hör ihop. Men vill ju inte ha dom efter varandra. Då hittar man ju inte dom direkt när man går in på bloggen. Man kan ju rent av missa det. Hemska tanke!

Nämen allvarligt talat? Vad är problemet?



Hur är det möjligt?!

Alltså jag måste bara skriva av mig lite angående hon 21 åringen igår som var med i "en unge i minuten". Hon sa att hon fick reda på att hon fick reda på att hon var gravid i vecka 23. VECKA 23!!! Hur är det möjligt? Känner hon inte sin kropp? Dum fråga, klart hon inte gör! Snacka om att leva i förnekelse. Ok jag fattar att man inte upptäcker nåt i typ två-tre månader, det är ju knappt något i magen då. Men i över FEM månader! Hon visste väl att hon hade haft oskyddat sex?! Hon måste ha haft tre jävligt lätta första månader, då brukar man ju verkligen misstänka att något inte står rätt till! Nä, när bebisen rörde sig då trodde hon att det var magen som var lite lurig bara. Sen när hon gjorde ett positivt test så låtsades hon som ingenting.

Märklig människa.




Påväg

Påväg till lunchdate med Erika med bebis. Man måste ju äta eller hur?



Vädret är ju inget att hänga i granen direkt. MEN, det är ju iallafall plusgrader och nya skinnjackan duger gott och väl. Haaa de bra, heeeej så länge! Hahaha!