Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

torsdag 7 april 2011

Dagen







Dagen började med att hämta bilen på verkstan. Ren rånet! Sen till slottskogen där Emmy och Lionel mötte upp oss. Dom stog och lurade i en buske vid parkeringen och bara dök upp sådär mystiskt! Haha!

Lek vid stora lekplatsen. Storm och kallt eftersom solen lös med sin frånvaro.

Note to self: köp överdragsbyxor till Freja att ha på lekplatser och sandlådor!

Lunch på björngårdsvillan. Vad tror ni jag åt? Suck, det vanliga. Kycklingsallad! Var för feg för att ta dagens soppa. Lagom till vi ätit klart och korvarna lekt av sig lite inomhus tittade solen fram. Brillor på, upp och ta en runda för att titta på djuren. Barnens zoo öppnar inte för än 1 maj.

" Hallååå det är vår nu! Kom ut alla djuren" sa Freja när vi gick förbi barnens zoo.

En gotlandsruss höll på att äta upp Frejas vagn. Synd att det inte blev nåt bildbevis på det. Har ju ögonvittnen dock.

Fortsatt promenad till linne. Haga osv. Korven sov så var tvungen att va ute ett tag till.

Hem o fixa o dona. Mattias kommer hem, sätta upp hylla, ringer efter kebab orkar inte laga mat. Lägger mig död i soffan. Så! That's pretty much it!

Mycket bra dag!

Stressat inlägg jag vet! Haha! Men har typ inget batteri på mobilen och är för lat just nu för att hämta laddaren. Skyller på det!

Vår i Göteborg

Blommorna har kommit till hagakyrkan!



Slottskogen

Idag bär det av till skottsskogen för date med Emmy plus son. Lite lekplatshäng, djurtittande och lunch står på agendan. Jag har beställt sol framåt lunch också så det blir nog kanon det här.

Har världens bad Hair day idag. Suck, inget löshår i världen kan lösa mitt kaos i håret. Lösningen på problemet idag är nog tvätt. Hade inte tid nu på morran. Får bli ikväll. Hörrni!! Redan torsdag idag och en helg med solsken väntar.

"upp o hoppa ligg inte o dra dig, för vi måste fånga dagen"

Förresten, det här med bilreparationer är ju tamejfan rena rånet!