Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

tisdag 17 maj 2011

15 månader!

Grattis älskade Freja som blir 15 månader idag! Bästa ungen i världen! Men det vet ju alla redan vid det här laget!

En hel jävla miljon!

Har följt budgivningen på radhuset vi kollade på i söndags. Som jag sa så blev ingen av oss direkt förälskade i det så vi sket i det. Men var väldigt nyfiken på vad priset slutligen skulle hamna på.

OCH...på riktigt...HÅLL I ER!

2 920000 är det senaste budet och det var i morse! Utgångspriset var 1975000! Den har fan gått upp en miljon!! Ursäkta men hur är det möjligt? 50% av priset har den gått upp. Det kan fan inte vara normalt? Eller? Det kan väl inte hända så ofta att bostäder går upp så mycket i procent? Helt sjukt!
8 st hade vart med och fightats!

Kände faktiskt en lättnad när jag såg budgivningen. För tänk om vi hade bestämt att vi ville ha den. Verkligen bestämt oss för att dra upp ärmarna och fightas i vår allra första budgivning. Vi hade ju behövt ge upp direkt! Vad besvikna vi skulle vart. Så nu är jag bara glad att jag faktiskt inte gillade den SÅ mycket.

Bästa!

Var och handlade på Willys i förmiddags och letade nytt sköljmedel bl.a. Köper gärna ny doft varje gång för att prova mig fram till perfektion :)

Detta är himmelriket! Vilken goding! Kläderna luktar godis! Köp köp köp!

Snygging

Är helt övertygad om att Mattias vill bli gammal med mig om jag kommer bli en sån här heeting.