Säg aldrig aldrig . Man kan allt om man vill . Ångra bara det du aldrig gjorde . Ta bort o:et från omöjliga så öppnas många nya dörrar

måndag 25 april 2011

The Town



Grym film! Se den! Den har allt! Säger bara det!
Fyra komma sju typ! Av fem!

Run for your Life!





Precis vart ute och sprungit i en halvtimma. Fatta att man jan springa i shorts och t-shirt klockan åtta på kvällen!? Jag har svårt att hänga med i denna blixtsnabba väderomställning som varit. Jag älskar det! Helt ljummet och vindstilla.

Vårruset närmar sig men har vart äckelförkyld i en vecka så har inte sprungit sen i lördags, förra lördagen alltså. Nu är jag på G igen!

Vid Ryetskolan såg jag den snyggaste solnedgången. Var tvungen att stanna och ta en bild. Blev inte så bra dock. MYCKET ljusare i verkligheten och solen var mycket större. Sjukt snyggt.



Rosa träd

När jag kom hem från jobbet begav sig hela familjen ut på lite äventyr.
Körsbärsträden blommar rosa. Det är körsbärsträd som blir rosa på våren va?
Snyggt som fan är det iallafall!.





Slank ner en piggelin också. "råkar" ha en gb-favoriter box i frysen. Hur hamnade den där?
Kan eventuellt vara påskharen som la den där.





Mina älsklingar! Mitt allt!

Godmorgon

Idag är det jobb igen. 11-15 står på schemat! Gud så skönt att bara jobba lunch. Kommer gå fort den här dagen. Vad som händer efter jobbet har jag ingen aning om men vi får väl se om vi tar oss ut i solen.

Igår när jag kom hem från jobbet låg mina älsklingar på en filt på gräsmattan utanför och väntade på mig.

Såg en creepy film igår på tv1000. No vacanzy eller nåt sånt hette den. Om ett motell där ägarna smygfilmar gästerna när dom har sex. Sen kommer en mördare o dom filmar allt o bestämmer sig för att samarbeta med honom för att tjäna pengar på att sälja filmerna när han mördar. Ska aldrig ta in på ett okänt hotell efter den filmen iallafall. Creepy.






Ha en bra dag!