Dagen middag:
Jag erkänner, jag är en äkta pås-mix-morsa. Eller morsa är väl fel att kalla det eftersom jag körde mycket påsmixar innan också. Det är av ra anledningar jag föredrar påmixar.
1. Dom är mycket godare än om jag själv skulle lagat allt från grunden. Observera då att jag faktiskt är ganska bra på att laga mat.
2. Det sparar tid.
3. Sa jag att det sparade tid?
En ganska pinsam grej att erkänna kanske men jag gjorde korv stroganoff utan mixpåse för första gången för typ tre månader sedan. Jag vet att det är jätteenkelt att laga, precis som potatisgratäng, brunsås, gräddås, chili con carne, lasagne och moussaka, som jag också lagar med mixpåse. Men vet ni? Påsmixar korv stroganoff mixen är mycket godare än min egna.
Mixpåsarna är sjukt goda! Och det går så mycket snabbar och jag slipper köpa tusen råvaror för varje rätt. Mixpåsarna är min räddning i vardagen! Lägger ofta till grejer i rätterna efter vad jag känner för så kan man variera dom lite.
Bara onödigt att låtsas att man är nån hurtig eko morsa som ska laga allt från scratch med dom nyttigaste råvarorna bara för att det är "bättre". Har man tiden och intresset så visst, men inget för mig.
Äh, vafan! Jag är född på 80-talet, då åt vi sockrade flingor med sockrad sylt till frukost, fullsmockat med E-ämnen och annat oekologiskt. Gärna med en vit brödskiva med nutella på. Oooh shiit! Inget fullkorn!
Och vet ni vad? Hör och häpna! JAG LEVER och mår dessutom bra!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar